Zinzino SkinSerum

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Facebookyoutube

Zinzino SkinSerum

AZ EXTRACELLULÁRIS MÁTRIX NEMCSAK A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK LASSÍTÁSÁBAN, HANEM A BŐR KINÉZETÉNEK JAVÍTÁSÁBAN IS FONTOS SZEREPET JÁTSZIK

skin serum zinzino

A védtelen bőr (az arcon és kezeken) sokkal gyorsabban öregszik, hiszen az öregedést nagyrészt külső tényezők befolyásolják. Ezek közé tartozik a napsugárzás, a dohányfüst és azok a környezeti szennyezőanyagok, amelyek a bőrt károsító szabadgyököket termelik.

Természetesen belső tényezők is vannak. Ha a bőr anyagcseréje optimális, akkor a sérülés könnyen kijavítható, a mátrix pedig karbantartható. A rossz táplálkozás azonban felgyorsítja a mátrix károsodását, valamint lassítja annak regenerálódását. Ez a mátrix fokozott romlásához vezet, ami felgyorsítja a finom vonalak és ráncok kialakulását. A bőrápolásnak tehát az öregedés okaival és látható jeleivel is foglalkoznia kell. A Zinzino SkinSerum ezt a mátrix védelme, javítása és újjáépítése révén teszi. Ez egy rendkívül hatékony és egyedülálló termék. Amennyiben szeretné tökéletesíteni táplálkozását, úgy a BalanceOillal és az Xtenddel való kombinációt ajánljuk, amellyel még többet tehet bőre belső táplálásáért is.

MEGVÉD: CSÖKKENTI A MÁTRIX LEBOMLÁSÁT
Napfény hatására az ECM lebomlik, ami öregíti a bőrt. A szérum 4 hatóanyaga 4 különböző lépésben blokkolja az öregedési folyamatnak ezt a kulcsfontosságú részét.
– szkvalén
– 1,3/1,6-béta-glükánok
– tokoferol és tokotrienolok
– olívából kivont polifenolok

KIJAVÍT: FOKOZZA A MÁTRIX KÉPZŐDÉSÉT
A fibroblaszt elnevezésű bőrsejtek kijavítják az ECM-et azáltal, hogy új kollagént, elasztint és más mikroszálakat képeznek. A Zinzino SkinSerum két hatóanyaga két egymást kiegészítő módon fokozza a fibroblaszt aktivitását.
– rézpeptid
– 1,3/1,6-béta-glükánok
Az ECM bomlás csökkentésével és a mátrix javításával az ECM minősége is fokozatosan javul. Ez biztosítja a bőr fiatalos megjelenését.

ÚJJÁÉPÍT: JAVÍTJA A MÁTRIX MINŐSÉGÉT
Az ECM újjáépítése hidratálja és simává varázsolja a bőrt, valamint növeli annak rugalmasságát és feszességét. Csökkenti a finom ráncokat, javítja a bőr kinézetét. Az újjáépítés időbe telik, ezért a szérumba még két gyors hatású vegyületet is beletettünk, hogy Ön azonnal megtapasztalhassa az előnyöket.
– körömvirág (gyulladásgátló szer)
– hialuronsav (hidratálószer)

AZ EXTRACELLULÁRIS MÁTRIX
Az emberi bőr három fő szövetrétegből áll: epidermiszből, dermiszből és hipodermiszből. Az extracelluláris mátrix (ECM), vagyis ez a finom kötőszövet olyan vegyületekből áll, mint a kollagén, az elasztin és a hialuronsav. Az ECM jelen van mind az epidermiszben, mind pedig a dermiszben, ezzel biztosítva a bőr szakítószilárdságát és rugalmasságát. A Zinzino SkinSerum összetevői a szövegben leírtak szerint veszik célba az ECM-et mindkét rétegben.

ARANY RAGYOGÁS
A Zinzino SkinSerum béta-karotint tartalmaz, amely számos gyümölcs és zöldség természetes színéért felel. A szérum rendszeres használata finom arany fénybe vonja a bőrét – olyan egészséges és vonzó hamvasságot biztosít, amely a helyes táplálkozással hozható összefüggésbe.

EGYÉB ÖSSZETEVŐK
A SkinSerumhoz más fontos összetevőket is hozzáadtunk, ezek a következők: shea vaj, amely egy dió alapú zsír, illetve a napraforgóolaj (Helianthus annuus) – mindkettő remek hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen kívül a Chondrus elnevezésű hínárt is hozzáadtuk, amely hidratáló és UV védő hatással rendelkezik.

A szepiolit ásványi agyag fertőtlenítő és bőrgyógyító tulajdonsága miatt, az Avena Sativa zabkivonat pedig az irritált bőr megnyugtatása végett került a termékbe. Végül hozzáadtuk a betaint, amely a sejtek vízegyensúlyának fenntartásában és a gyulladás csökkentésében játszik szerepet.

ILLAT- ÉS PARABÉNMENTES
A Zinzino SkinSerum nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat. Enyhe, semleges illatát a benne található természetes összetevőknek (pl. béta-glükánoknak) köszönheti. Nem befolyásolja a bőrön használt egyéb illatosító anyagok és parfümök hatását. Mindemellett a SkinSerum parabénmentes.

SkinSerum kérdések:

A Zinzino SkinSerumban található összetevőket tesztelték állatokon?
Nem, sem az összetevőket, sem magát a szérumot nem teszteltük állatokon.

Gyerekek használhatják a Zinzino SkinSerumot?
A gyerekeknek nincs szükségük öregedésgátló szérum használatára. Ha azonban a gyermeknek pattanásos, esetleg égési sérülésekkel, hegekkel borított a bőre, úgy az ő esetében is alkalmazható a szérum.

A Zinzino SkinSerum természetes összetevőket tartalmaz?
A természetes kifejezés mindig attól függ, hogyan definiáljuk azt. Ettől függetlenül az összetevők (2-3 kivételével) természetes alapokon nyugszanak. A Zinzino SkinSerum tehát nagyrészt természetes összetevőket tartalmaz.

Miért nem látom az összetevők listáját az anyanyelvemen?
Az összetevőket a nemzetközi INCI szabvány szerinti megnevezésnek megfelelően tüntetjük fel. Az INCI kifejezések használata lehetővé teszi az európai kozmetikai adatbázisban történő keresést azok számára, akik bővebb tájékoztatást szeretnének.

 

Zinzino SkinSerum

Comments are closed.

Show
Hide