Zinzino Xtend

Xtend Zinzino

Az Xtend a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb étrend-kiegészítő.

xtend zinzino legfejlettebb étrend-kiegészítő 23 vitaminnal

FELTÖLT ENERGIÁVAL
Az Xtendben található B-vitaminok (B1-B12) és ásványi anyagok, mint a réz, magnézium, jód és mangán fontosak a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatok megfelelő működéséhez.

JAVÍTJA A CSONTOK ÉS ÍZÜLETEK MŰKÖDÉSÉT
Az Xtend számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek a csontok és az izomzat vonatkozásában jóváhagyott egészségre vonatkozó állításokkal rendelkeznek. Ilyenek a D-, C- és K-vitaminok, a magnézium, a mangán és a cink.

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT
Az Xtend 1,3/1,6-béta-glükánokat tartalmaz. Az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származó tápanyag klinikailag bizonyítottan erősíti az immunrendszert*. Számos vegyület (pl. a folsav, a vas, a B6-vitamin és a réz) szintén hozzájárul ehhez a rendkívül kedvező élettani hatáshoz. (*13 klinikai vizsgálat bizonyította)

A vitaminokon és ásványi anyagokon kívül az Xtend gyümölcsökből, fűszerekből és zöldségekből származó karotinoidokat, xantofilleket és egy csoport polifenolt is tartalmaz. Ugyanennyi tápanyag beviteléhez napi több mint 3000 kalóriás, igen tápláló, kiegyensúlyozott étrendet kellene követnie.

Az Xtendben található összetevők több mint 100, az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott egészségügyi állításnak felelnek meg. Ezek a szervezet minden sejtjére, szervére és szövetére4 hatással vannak. Az Xtend a BalanceOil tökéletes kiegészítője, így Önnek egy teljes körű tápanyag-kiegészítő program áll rendelkezésére.

JAVASOLT NAPI DÓZIS: Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek ajánljuk. Étellel együtt vegye be. 2-4 tabletta naponta. Ne lépje túl a javasolt napi adagot.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, fénytől elzárt, száraz helyen vagy hűtőszekrényben kell tárolni.

Mit kell tudni az Xtend-ről

Miért tanácsos Xtendet fogyasztani?
Ellensúlyozza modern étrendünket, amely nem tartalmazza az optimális egészséghez szükséges mikro- és fitotápanyagokat.

Kiknek nem ajánlott az Xtend szedése?
Az Xtend felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek készült. Nincs más ellenjavallat.

Az Xtend K-vitamint tartalmaz. Ez problémát jelent azoknak, akik vérhígító gyógyszereket szednek?
Az Xtendben található K-vitamin módosítja a véralvadásgátló gyógyszerek hatását, ezért érdemes konzultálni orvosával. A K-vitamin kiegészítésképp történő rendszeres fogyasztása csökkenti a mellékhatások sokoldalúságát, ami hasznos lehet az orvosa számára. A véralvadási idő folyamatos monitorozásával orvosa lassan növelheti gyógyszeradagját, miközben az Xtend fokozatosan beállítja táplálkozási állapotát a normális szintre.

Ez csak egy egyszerű multivitamin?
Az Xtend sokkal több annál. Az összes fontos vitamint és nyomelemet tartalmazza, amelyeket teljes spektrumú növényi tápanyagokkal és speciális immunerősítő tulajdonsággal kombinál.

Zinzino Xtend vásárlás >>>

xtend

FIGYELMEZTETÉS: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. 6 év alatti gyermekeknél a vastartalmú termékek véletlen túladagolása a halálos kimenetelű mérgezés egyik vezető oka. A termék gyermekektől távol tartandó. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost vagy forduljon toxikológiai központhoz. Várandós nők és gyermekek az Xtend szedése előtt mindenképpen konzultáljanak kezelőorvosukkal.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Facebookyoutube

Comments are closed.

Show
Hide